![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem
Kupilem serwer pod strone 1.wrzucilem baze 2.skopiowalem pliki 3.skonfigurowalem Odpalam i błąd jednej tabeli nie może wczytać(pisze ,że nie istnieje) Wchodze do MySQL-a tabela jest.Sprawdzam ją i jest wszystko okej.Robię nową tabale podpinam i nadal wyskakuje ,że nie ma takiej tabeli dopiero wszystko jest okej jak podepne pod inna tabele np.Last zamiast Next (Gdzie last to wogóle o innej tematyce tabela) Cytat 1146: Table 'mcs.next' doesn't exist Moze ktoś ma jakis pomysł co z tym fantemj zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Jaką masz wersję mysqla na stronie ?
2. Jak łączysz się z bazą ? 3. Jak pobierasz dane ? wróżek tu nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uprawnienia lub mozliwe ze slowo jest zarezerwowane, lub nie wybrales bazy (ale to by ta 2 tabela nie dzialala)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. Jaką masz wersję mysqla na stronie ? 2. Jak łączysz się z bazą ? 3. Jak pobierasz dane ? A co za różnica jak pod drugą bazą działa ? --------------------------------------------------- Cytat Uprawnienia lub mozliwe ze slowo jest zarezerwowane A można uprawnienia nadać ,tylko jednej tabeli ? Nie mam pojęcia co zrobić w waliłem w ten serwer troche pieniędzy i teraz rezygnować ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A można uprawnienia nadać ,tylko jednej tabeli ? Tak mozna. Cytat waliłem w ten serwer troche pieniędzy i teraz rezygnować Mysle ze to raczej nie jest wina serwera tylko cos u Ciebie nie tak. Sprawdz wszystko czy aby prawidlowa baze wybierasz, podajesz prawidlowa tabele itd. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak wyglada kodzik.Szukałem błędu ,ale niestety go nie znalazłem może wy coś wypatrzycie
![]()
config.php
|
|
|
![]()
|
|
W kodzie nie widze tabeli o takiej nazwie. Jaki blad wywala Ci tamto zapytanie. Mam jeszcze taka uwage co do wielkosci znakow ale uzywasz malych liter albo dajesz to w `
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Udało mi się
![]() Błąd jednak leżał po stronie serwera ![]() Poprosiłem administratora o dostęp do wszystkich plików.Wchodzę w folder MySql\Data\mojabaza\.... A tam nic niema ![]() (Tylko jeszcze nie wiem jakim cudem działały inne tabale jak nie istniały ![]() Dzięki za chęć pomocy ![]() Ten post edytował Sutek 22.01.2006, 11:53:11 |
|
|
![]()
|
|
Mozesz bardziej szczegolowo opisac jaki system, jaka wersja, jaki hosting? Bo to troche smieszne zeby takie "kwiatki" sie dzialy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jest to serverownia.org ,czy jakoś tak
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To tylko swiadczy o tej firmie i jej uslugach. Tnx za info
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe dokladanie nie dosc ze soft starszy niz Chuck Noris to jeszcze admin daje ludziom prawa do shella i uprawnienia do grzebania w plikach bazy, moze jeszcze roota dostales?
![]() poracha totalna! ja rowniez dziekuje za "reklame" tego uslugodawcy ![]() Ten post edytował Kinool 23.01.2006, 13:42:38 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:57 |