![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypcik :
Ten kod generuje mi coś takiego : Kod Wartość: $S0 Wartość: \($S0 Wartość: ~$S1 Wartość: $s$S2 Wartość: -$S5 A nie o coś takiego mi chodzi przecież w tablicy są zmienne - a nie jakieś szlaczki miło by było jak by to wyglądało tak (na postawie zdefiniowanych wyżej tablic S0-S5) Kod Wartość: ~ <!-- w tablicy S0 występuje jako element pierwsza ~ --> Wartość: ( <!-- ponieważ pierwsza była negacja to teraz może być tylko S1 a jednym z elementów S1 jest ( Wartość: p <!-- ponieważ poprzedni był nawias otwierający (element S1) to teraz musi być S0 a jednym z elementów S0 jest operator litera p --> Wartość: v <!-- ponieważ po literze p (element S0) musi być S2 to jest operator v --> itd czyli w momencie wpisania : ~(pvq)=~p&~q analiza będzie taka : S -> S1 -> S -> S2 -> S3 -> S2 itd ~ ( p v q ) jak to zrobić ? Ten post edytował AdamT 20.01.2006, 21:44:14 -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
Software : <span style="font-weight: bold;">Debian GNU/Linux 8 (jessie) 3.4.113-sun8i </span> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem lezy w stringach... zawarte sa one pomiedzy ' (pojedynczy cudzyslow)..w takim przypadku php nie parsuje zmiennych tylko zapisuje as_is... pokasuj ' (pojedynczy cudzyslow), albo pozamieniaj na "(cudzyslow podwojny)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już zrobione
![]() Ale nadal wyświetla mi : Wartość: Wartość: ( Wartość: ~ Wartość: Array Wartość: - a nie tak jak chcialem (czyt. post wyżej) -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
Software : <span style="font-weight: bold;">Debian GNU/Linux 8 (jessie) 3.4.113-sun8i </span> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moz wlasnie dlatego ze sa to tablice, a ja nie zauwazylem zebys sie jakos to odwolywal ich komorek
|
|
|
![]()
|
|
no wlasnie tez mi sie wydaje ze czegos takiego nie napisalem (skad on naprzyklad ma wiedziec ze S0 dotyczy pierwszego miesca w $zdanie) ale jestem początkujący :/ i niestety nawet mi do głowy nie przychodzi żeby to zrobić
![]() ![]() -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
|
|
![]()
|
|
wiesz.. pomoglbym, ale nie bardzo rozumiem na czym ma polegac twoja analiza... moze jak mi to wytlumazysz to obaj dojdziemy do rozwiazania...
zapraszam na PW Ten post edytował LBO 20.01.2006, 23:02:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:38 |