![]() |
![]() |
-Night_Rainbow- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Mam nadzieję, że gdzieś odnajdę samouczki do zrobienia forum dyskusyjnego. Nie mam bladego pojęcia jak sie to robi, nie zna się na tworzeniu stron, języka programownia - jednym słowem - nie wiem kompletnie NIC. Czy znane są Wam strony, na których takie samouczki są? A może można znaleźć już gotowe forum, do którego podstawiamy tylko teksty, grafikę, itp. Bardzo proszę o pomoc na - lub mail. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mało jest darmowych rozwiązań
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zacznij od poznawania manuala, tworzenia prostych skryptów, a następnie po jakimś czasie zacznij powoli robić takie forum - bez znajomości podstaw daleko nie zajdziesz. Przejrzyj kody źródłowe takich skryptów jak phpBB, IPB, vBulletin... Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-regua- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
www.przemo.org/phpBB2/
www.phpbb.com www.vbulletin.com www.invisionboard.com No ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to forum jest przeznaczone na takie tematy ? - NIE
-Zamykam- Do usuniecia pozniej. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:55 |