![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam funckcje
Kod string post(string nazwa_hosta, string sciezka_pliku, string zmienne_post, string cookie) Przy pobieraniu niektórych stron w kodzie pojawiają się nieporządne znaki np.: 19d, 5f, 740, 95, c59, itp. Co może być powodem takiego zachowania? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może pomimo:
dalej są w nim jakieś "śmieci" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No są nadal.
Może zadam inne pytanie. Znacie jakieś fajne funkcje która wysyła zapytanie HTTP do serwera metodą POST wraz z dołączonymi ciasteczkami i zwraca odpowiedz? Może znacie jakiś kurs w języku polskim gdzie są opisane dokładnie gniazda i strumienie bo manual jest trochę ciężko strawny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potraktuj to hexdec() i chr(), zobaczymy co wyjdzie.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wyszlo ?, _, @, ?, Y Czyli nic ciekawego
![]()
Wszystko działa do momentu gdy podam argument $query (dane wysyłane metoda POST). Wtedy wszystko się wysypuje (pisze ze nie można znaleźć strony). Wie ktoś jak się buduje nagłówki HTTP dla funkcji stream_context_create? Ja szczerze mówiąc kompletnie nie wiem na czym polega działanie tej funkcji. Może ktoś mnie oświeci? ![]() Ten post edytował DarK MaN 20.01.2006, 22:04:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 13:22 |