![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w skrocie mam taka strone
i z poczatku dzialalo dobrze pozniej zacza sie pojawiac blad w linii gdzie mam inputa: Oczekiwano obiektu. jezeli ktos wie co sie dzieje to bede wdzieczny za kazda pomoc. ze jestem cieki z jawy to odpowiedzi prosze w wersji dla debila duzymi literami ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co robi funkcja test_age ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba nie ma znaczenia co robi, jesli blad jest gdzie indziej.
Z tego co pamietam (dawno nie uzywalem) to IE daje takie komunikaty, przetestuj to pod opera/ffoxem -- powinny dac wiecej info o bledzie. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Blad jest gdzies poza kodem, ktory podales.. To co podales wklejone do pliku i uruchomione dziala prawidlowo.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ActivePlayer @ 2006-01-19 17:32:11) a co robi funkcja test_age ? ActivePlayer to jest nie wazne bo funkcja jeszcze nic nie robila a raczej juz bo w penym momencie wszystko z niej wyrzucilem ale to nie pomoglo. juz wyjasniam co bylo: jak napisal FiDO bledy byly gdzie inidziej mniej wiecej to tak: - kilka literowek - kilka brakujacych nawiasow ')' - kilka zbednych nawiasow ')' /*poprostu byly nie w tych miejscach ![]() - */ bylo raz nie potrzebne ale nie wiem czy to mialo znaczenie a ze jestem "niedzielnym" programista jezeli chodzi o JavaScript to poprostu nie tu szukalem. dziekuje wszystkim za pomoc i topic mozna zamknac. Ten post edytował Pigula 19.01.2006, 22:56:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:18 |