![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem a mianowicie mam cos takiego
do czesci pierwszej potrafie sie odwolac chodzi mi o smarty a mianowicie w pliku.php tworze obiekt klasy A
a w smarty mam {$artworkEntry->getName()} mam jednak problem z odwolaniem sie do czesci 2 new Artist_Reader Czy ktos mi pomoze ? pozdrawiam munky Ten post edytował munky 19.01.2006, 15:00:53 -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz jakąś metodę w klasie A ktora zwraca ci utworzony tam obiekt klasy Artist_Reader?
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak, tzn mam tak
Klasa A dziedziczy od klasy B i w B mam metody ktore czytajaa
Nastepnie w klasie znajduje sie metoda która jest wywolywana w klasie A Nastepnie metoda readByArtwork jest postaci
gdzie w Artists mam metody które czytają i tak dalej Che sie odwolac do tego
Ten post edytował munky 19.01.2006, 15:24:13 -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widze ktoś tworzy ORM.
![]() -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]()
|
|
Kurzce wiedzialem ze tak to bedzie i nikt tego nie zrozumie bo samemu tez mi ciezko
![]() Ten post edytował munky 19.01.2006, 15:41:59 -------------------- Strony www, tworzenie stron www - Florystyka, kwiaty, projektowanie ogrowdów - Forum: hurtownie dnaych, eksploracja danych, bazy danych - Odzież, Odzież damska, odzież męska - Internetowe złote myśli
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:14 |