![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
zachciało sie przez php ronic wykresy wiec poszukałem na necie opisów i bibliotek i znalazłem ale teraz mam następujacy problem jak przekazać do klasy która twoży wykresy dane w postaci tablicy jak robie w następujacy sposób
to jest index.php a to index5.php
z kolei w nastepujacy sposób mi działa ale niezabardzo mi sie to podoba
-------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: 64-100 Leszno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj w index5.php dac global $data choc chyba to duzo nie da ;
proponuje zaczac uzywac sesji i obiektow przy tego typu operacjach. utworz obiekt, pozniej jego instancje , a w obiekcie pobieraj dane z bazy, w samym pliku wyswietlajacym ( u ciebie index5.php ) inlcuduj klasy obiektu i jego instancje, dodaj global przy zmiennej trzymajacej instancje , wtedy zadziala na bank. Sam uzywam phplota i taka jest kolej rzeczy. -------------------- "Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past. "
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
a może jakiś kawałek kodu co coś takiego robi mam zamoar zacząć używać jakiejś kalcy do Mysql-a jak dostane linka gdzie jakoś w miare przystępnie jest to przedstawione to sobie sam spróbuje reszty poszukać z góry dzieki -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:29 |