![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wygląda obecnie zapytanie wyciągające z forum typ tematu, opcje, autora, tytuł i ID. W niektórych rekordach `option`='notice'. znaczy to że temat ten jest ogłoszeniem. co muszę dodać, abym dostał te tematy na początku, niezależnie od ID? zaznaczam, nic nie usuwając z zapytania. da się to zrobić? pozdrawiam -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W `option` może być tylko 'notice' albo nic? To może:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety `option` może mieć 'locked', 'plain' i 'notice'
![]() -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
cos takiego? pisalem z palca. jesli nie dziala to ewentualnie jakies literowki -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dzięki nospor, działa
pierwszy raz patrze na takie zapytanie (z ifem ![]() pozdrawiam ![]() -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 18:17 |