![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a może w php takie coś że po 200 wejściach dodaje 2 linki na stronie index.php w wyznaczonym miejscu typu index.php?id=** i zmienia wartość pliku o 1 news/licz.txt może ktoś takiego potrafi co?? a po na stępnym wejściu 200 osób znowu dodaje nowe linki iinne i zwiększa znowu wartość pliku news/licz.txt co?? potrafi ktoś takie coś zrobić??
-------------------- Elwis żyje i sprzedaje kartofle!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co za problem.. tworzysz plik tekstowy counter.txt w ktorym przechowujesz ilosc wejsc. W skrypcie tworzymy zalozenie co sie dzieje po tych 200 wejsciach ,kasuje zawartosc pliku a nastepnie dodaje jakies tam dwa linki (np. do bazy lub plikow tekstowych) ktore sa dynamicznie "wyciagane" na stronie
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko tego nieczje możesz mi to wytłumaczyć krok po kroku?? i dać zawrtości plików bo jestem różowy z tego
![]() -------------------- Elwis żyje i sprzedaje kartofle!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tylko tego nieczje możesz mi to wytłumaczyć krok po kroku?? i dać zawrtości plików bo jestem różowy z tego
![]() e no stary ja ci skryptu pisac nie bede bo mi sie nie chce.. jestem tu od udzielania rad ![]() ![]() ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
jaki mam scrypt zrobić aby plik index1 podmienił plik index
![]() ![]() -------------------- Elwis żyje i sprzedaje kartofle!!!
|
|
|
![]()
|
|
Cytat jaki mam scrypt zrobić aby plik index1 podmienił plik index
![]() mozesz usunac plik 'index' a plikowi 'index1' zmienic nazwe na 'index'. Hm takie to trudne do obmyslenia ;P Cytat i aby w pliku licz się zwiększyła liczba o 1 jeżeli liczba w pliku licznik dojdzie do 25000
![]() Przydala by sie lekcja dykcji ![]() ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
ale jak ten scrypt ma zwiększyć wartość w pliku licz o 1 topiero w tety kiedy wartość w pliku licznik osiągnie 25000?
![]() ![]() ![]() -------------------- Elwis żyje i sprzedaje kartofle!!!
|
|
|
![]()
|
|
o matko swieta i ojcze swiety
if ($licznik > 25000) $licznik++; -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
em1x: nie wymawiaj...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2002 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat o matko swieta i ojcze swiety
if ($licznik > 25000) $licznik++; Mam takią sugestie, ... hmm jest to trochęnielogincze wogóle działanie.. bo jak ma dojść do zwiększenia się$licznik do 25000 przypuszczając że zayna od 0 skoro nigdy nie zwiększy się bo jest mniejszy od 25000 Aha... ten który zadaje pytanie: Mozesz od początku napisać PO POLSKU Z DYKCJA to o co ci chodzi..... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 04:08 |