![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz pisze o co chodzi
![]() prowadze strone biblioteki szkolnej i pomysl bibliotekarki jest taki, zeby na strone dodac skrypt, ktory bedzie robil tak jakby za ksiazke.. wchodzi sobie jakis user i moze dodac jakis tekst, ktory bedzie zapisywany przez skrypt do pliku txt. Wchodzi nastepny user, widzi co dodal 1 user i moze dodac swoja kwestie i rowniez ona jest zapiswana do pliku txt. Taki skypt, przez ktory dzieciaki moglyby pisac opowiadanie jakies ![]() Ewentualnie moglaby byc jeszcze mozliwosc usuwania poszczegolnych wpisow z poziomu skyptu, ale to opcjonalnie. Bylbym wdzieczny jakby ktos z Was napisal mi takowy skrypt, albo podpowiedzial jakos jak to zrobic (php sie krotko ucze..). Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj w manualu o fopen fwrite i innymi funkcjami związanymi z plikami, dzięki tamtym informacją sam będziesz mógł stworzyć taki skrypt
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(vieri_pl @ 2006-01-18 18:32:58) Poczytaj w manualu o fopen fwrite i innymi funkcjami związanymi z plikami, dzięki tamtym informacją sam będziesz mógł stworzyć taki skrypt ![]() no w sumie masz racje ;D juz mi cos wyszlo, ladnie zapisuje plik ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze sie nic nie nauczysz, ale łap:
jeżeli $_GET[f] ma 'add' to dodajesz opowiadanie, jezeli nie ma zawartosci to wyświetla listę ![]() -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
ja to zrobilem troszke inaczej, bo troche inaczej ma to wygladac
![]() 4 pliki + txt config.php
index.php
opowiadania.php
thankyou.php
no i plik opowiadania.txt ![]() Nie wiem czy cos tu jest zle, wazne ze dodaje ;P narazie zrobilem na haslo zeby sepy z biblioteki sie nie dorwaly i nie syfily, ale pozniej usune haselko ![]() Lars ogolnie dzieki, skorzystam z Twojego w pewnym sensie tez.. Ten post edytował pagolik 18.01.2006, 21:02:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:26 |