![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem z wyswietleniem tresci posta...
O ile sam temat udaje mi sie wyswietlic przy pomocy kodu:
to juz wyswietlenie tresci nie jest takie proste Zmieniam zapytanie do bazy i pobieram z niej tresc posta w zaleznosci od zmiennej temat i dzial, ktore otrzymuje z adresu metoda GET. niestety przenosi mnie do strony pustej, tzn. bez zadnego tekstu. Jezeli te wartosci podstawiam do powyzszego kodu to wszystko jest ok, tylko nie w tym miejscu w ktorym powinno byc ![]() Uzywam case'ow do sprawdzania wartosci parametru act (jak jest wyswietl to wyswietla tematy, a jak jest czytaj to powinien wyswietlic post (dochodzi wtedy zmienna z tematem posta). Kod wyglada nastepujaco:
Dzieki z wszelkie sugestie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_fetch_array cos innego zwraca niz ty masz to w print.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki.
udalo mi sie mysql_fetch_array zrobic, ale zmienilem na mysql_fetch_object. nie wiem czy dobrze zrobilem, ale dziala bez zarzutu.... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:23 |