![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam problem . Wiec chcialem odczytac logi na swoim serwerze www aby przeprowadzic analize odwiedzajacych.I mam problem poniewaz nie ma u mnie na serwerze pliku z logami. Prosze bardzo o pomoc jak moge odnalez ten plik lub co trzeba zrobic aby byl widoczny i abym mogl odczytac z niego dane do analizy. Z gory dziekuje i pozdrawiam .Licze na pomoc.Dawid
-- edit: Crossposting: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=40327&st=0 ~crash |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ścieżki do plików logów znajdziesz w konfiguracji Apache'a: CustomLog i ErrorLog.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
crash dzieki za pomoc. Tylko jestem troche amatorem w tych sprawach i mam serer w apnet.pl i powiedz mi jak mam odczytac konfiguracje apache aby znalezc sciezke do logo? wilkie dzieki crash pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:58 |