![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2006 Skąd: z Wawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z header():
Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/users/f/o/r/forum3a/linker/index.php:52) in /mnt/storage/users/f/o/r/forum3a/linker/index.php on line 53 mam taki kod:
wywala mi ten błąd oczywiście po wykonaniu skryptu coś źle piszę ![]() -------------------- <span style="font-style: italic;">"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie."
<span style="font-weight: bold;">Heraklit</span></ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj!!!!! było setki razy!
headers already sent UPDATE Teraz właśnie przeczytałem jeden temat niżej niezgadniecie czego dotyczy... ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2006 Skąd: z Wawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak wiem do czego służy wyszukiwarka , ale to co znalazłem to pare postów w stylu:
pyt. wywala mi headers already sent odp. poszukaj! to było setki razy! przeszukałem tak ok.30 stron i nie znalazłem! prosiłbym o np. link do posta gdzie jest odpowiedz na ten temat. Prosze o pomoc -------------------- <span style="font-style: italic;">"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie."
<span style="font-weight: bold;">Heraklit</span></ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze możesz ustawić buforowanie danych przed wyświetleniem...
ob_start" title="Zobacz w manualu php" target="_manual() ob_end_flush" title="Zobacz w manualu php" target="_manual() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(tiraeth @ 2006-01-16 21:53:28) Zawsze możesz ustawić buforowanie danych przed wyświetleniem... () <a href="http://pl.php.net/ob_end_flush">ob_end_flush() To nie jest rozwiazanie problemu tylko jego obejscie. Osobiscie nigdy mi sie nie zdarzylo zebym musial `rozwiazywac` taki problem poprzez uzycie tych funkcji. nie zgodzę się z Tobą, buforowanie to dobry sposób na wyświetlenie danych przed wysłaniem nagłówków do przeglądarki /tiraeth/ nie rozumiem dlaczego nakazujesz aplikacji by korzystala z buforowania, aplikacja powinna dzialac poprawnie niezaleznie od tego czy potrzebuje buforowac dane czy nie, buforowanie powinno miec jakis sens, sens by nie wystepowal blad, ktory podano w pierwszym uzytkownikiem mija sie z celem.. to tak jakbys zakazal wystepowania bledow NOTICE poprzez uzywanie @ ... dla mnie to nie do pomyslenia, ale kazy ma swoje zdanie Ten post edytował sf 17.01.2006, 18:43:48 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:13 |