![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Tytuł tematu, może i dużo niemówi dlatego postaram się to wytłumaczyć. Szukam dobrego, lub profesjonalnego programisty, który poświęci mi czas na nauke php. Chodzi przedewszystkim o robienie skryptów i poznanie bliżej kodu php. Wiem, że istnieją do tego kursy, lecz żaden z nich mi nie pomógł. Odrazu mówie że nie jestem zielony w tej sprawie. Można powiedzieć, że szukam kogoś kto mnie dokształci. Wiem, że taka nauka może zając dość dużo czasu, i dlatego osoba niemusi go poświęcać mi go codziennie. Oczywiście niema nic za darmo. W zamian oferuje server z oto takimi parametrami: #Ponad 1 gb pojemności #Nieograniczony transfer #Obsługa php i MySQL Oferuje reklame na www.gothic-e.pl w postaci buttona, bannera, popundera i innych rzeczy. l Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email bartus333@o2.pl Ten post edytował DeyV 17.01.2006, 23:52:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje zakupić sobie TEN kurs.
-------------------- Grupa programistyczna (EvilTeam)
Hotele w Polsce TwojHotel.info |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:32 |