![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Chodzi mi o to że to będzie taki niby autoclicker, ale nie moge zastosować zwyczajnego bo później trzeba będzie zastosować erega, żeby wiedział gdzie "iść". Tylko jeśli teraz mam taki kod, wszytsko ładnie działa, i idzie dalej (http://www.strona.com/members/index.php?go=next) ale tylko za pierwszym razem, później stoi w miejscu ![]() -------------------- Game Exe :: Gothic, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights, Diablo, Baldur's Gate, Elder Scrolls, cRPG, Fantasy, Dungeons&Dragons, Forgotten Realms...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może zastosowac petlę? 9o ile dobrze zrozumialem Twoja intencje)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No z pętlą już działa, tyle że się dłużej ładuje, no ale można odpalić na localu i zwiększyć czas wykonywania, Dzięki!
Jeszcze jedno proste pytanie: czy w zmiennej $content jest zapisane całe źródło strony tak żebym mógł zastosować eregi? -------------------- Game Exe :: Gothic, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights, Diablo, Baldur's Gate, Elder Scrolls, cRPG, Fantasy, Dungeons&Dragons, Forgotten Realms...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po probach ktore przeprowadzilem wynika ze po zastosowaniu
Kod curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); dane czyli zrodlo strony zapisuje sie do zmiennej. Ten post edytował no_face 21.01.2006, 17:49:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:41 |