![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_mmm- |
![]()
|
Goście ![]() |
Prosze o pomoc
Mam domene z kilkoma subdomenami. Na php oczywiscie istnieje katalog inc - index.php w kat glownym posiadajac piec subdomen i piec dzialow serwisu - - mam 5 menu gornych _ zobaczcie na My Webpagewww.sciezki.pl. tak ze jesli jestescie w kat zdrowie - ono powinno byc wyroznione, jesli w kat turystyka - to turystyka jest wyrozniona. - np - My Webpagehttp://rozrywka.sciezki.pl/ Do tego potrzebowalem pieciu subdomen - piec indexow w podkatalogach - strasznie utrudnia to funkcjonalnosc calosci. Prosze poradzcie jak za pomoca jakiej funkcji i jakiej zmiennej zrobic to gormne menu takk by w zaleznosci od tego z ktorego podkatalogu pobiera plik - wyswietlalo sie odrebne menu. Chce dojsc do sytuacji w jakiej bede mial w katalogu inc/ zapisane piec "top, piec home, oraz piec stopek. no i to jest problem dla mnie poza tym zapraszam chetnych do wspolpracy nad nowym serwisem internetowym sciezki.pl pozdrawiam - i bede szczesliwy jesli odpowie mi ktos kompetentny. baaaaaardzo wdzieczny pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale psotaram sie pomoc
![]() Zrob jedno menu i tam daj:
i tak dla kazdego ... menu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jestes niesamowicie szybki killu
ale nie dziala jestem lamaga informatyczna - ale bez ingerowania w index - w pliku top gownego katalogu - no nie da rady, jak ustawic menu podstawowe i gdzie jest zmienna ktora rozpoznaje z ktorego katalogu bedzie pobierany dokument. Chodzi o to by wchodzac przez strone ktora jest w dziale zdrowie - raczej przez subdomene My Webpagehttp://zdrowie.sciezki.pl/ odwiedzajacy zobaczyl menu gorne przyporzadkowane do katalogu z/ - by moc zaladowac menu z podswietlonym "zdrowie moze komus uda sie odpalic plik kolegi, chetnie sie dowiem pozdr.MK |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:32 |