![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebny jest mi atrybut name w znaczniku <form>. Niestety ten atrybut nie wystepuje w specyfikacji XHTML 1.1. Atrybut jest mi potrzebny do JavaScript.
Jest inny zastepczy, czy poptostu rezygnuje z JS, albo ze specyfikacji? Albo w JS trzeba coś zmienić (może z id)? -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla pierwszego formularza: document.forms[0].coś... I już nie musisz się martwić o name.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie działa, nie wiem dlaczego
ten skrypt mam gotowy, wiec na js sie nie znam. zmienilem tylko: document.COS.sth na document.forms[0].sth w calym dokumencie. I teraz skrypt nie dziala. -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Id chyba jest zgodny jesli dobrze pamietam...
![]() Ten post edytował SHiP 14.01.2006, 10:02:25 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
dalej to samo
![]() -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to samo to znaczy co? jakies błędy są? FF i IE mają konsole JS sprawdz czy cos tam nie pisze.
|
|
|
![]()
|
|
nie wiem o co Ci biega z tymi konsolami. Poprostu skrypt nie dziala i juz
-------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcesz dac sobie pomoc to juz Twoja strata.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
chce pomoc. sorry, zle sie wyrazilem
![]() gdzie te konsole? jak to sprawdzic? -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FF: Tools -> Javascript Console
Opera: Tools -> Advanced -> Javascript Console Pokaz dokladnie jakie bledy Ci tam wyswietla. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) adres strony
2) konstrukcja: document.getElementById('formularz').elements['pole'].value |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 03:51 |