![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam maly problem z uzytkownikami, ktorym sie nudzi....
![]() oto sposob zamiany textu na emotki (np. emotka o nazwie .test.)
a to sposob zamiany textu na link => (a)adres_bez_http(/a)
wszystko dziala fajnie poki ktos nie wpisze (a)aaaa.test.pl(/a) w ten sposob otrzymamy link z obrazkiem w srodku. nie wiem jak sie tego pozbyc ;( Licze na Wasza pomoc ![]() PS: od razu mowie, ze
nie wchodzi w gre, gdyz emotka moze sie pojawic na poczatku wypowiedzi i wtedy nie zostanie zamieniona. Ten post edytował Chris_ 13.01.2006, 17:12:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
wpierw linki, potem emotki...
a jak nie to musisz zamienic sposob zapisywania emotek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak wlasnie mam, ale to niestety tez zle dziala, bo przeciez co to za roznica czy mamy:
<a href="http://www.test.pl">www.test.pl</a> czy (a)www.test.pl(/a) niestety w obu przypadkach pojawia sie nieszczesne .test. (tudziez inna emotka) ![]() Ten post edytował Chris_ 13.01.2006, 19:14:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie mozesz zrobic emotek w ten sposob
![]() Kod :test: :lol: :) ![]() Ten post edytował OnE.Killer 13.01.2006, 19:25:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm... teoretycznie to moge zrobic jak chce. Problem w tym, ze to jest strona WAP i zalezy mi by jak najlatwiej dalo sie wpisac emotki. Kropka jest najczesciej pierwszym/drugim znakiem pod 1/0/*/#. Dwukropek to bardziej "ukryty" znak na klawiaturze telefonu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie mozna zrobic w takim razie *lol*
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:30 |