![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
revyag już mi pomógł wszystko jest ok!
Ten post edytował vieri_pl 14.01.2006, 12:30:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
We wszystkich przegladarkach wyglada tak samo.
Ustaw odpowiedni prawy margines w srodkowym bloku. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie w tym jest problem że pod Fire Foxem prawy margines jest dobry... a pod badzIEwiem nie... Część środkowa strony nachodzi na prawy margines...
Próbowałem z różnymi ustawieniami marginesów ale nie działało... Pomocy! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz...
prawe menu ma szerokość 200px, a layerowi zawierającemu treść dałeś margin-right:165px<--- jeden problem. Wywal max-width z layera tresc. IE tego nie obsługuje. Jak zrobisz te zmiany będzie ok. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki revyag wszystko jest ok! menu miało szerokość 200px no właśnie.. zapomniałem to zmienić przy zmienianiu szerokości dla lewego menu. A po wyrzuceniu margin-witdh rzeczywiście wszystko jest ok. Szkoda że jeszcze nie wszyscy używają FF`a bo IE to jednak na prawde totalne badzIEwie... Jeszcze raz wielkie dzieki revyag !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:43 |