![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam nastepujacy problem - mam strone ktora kozysta z wielu róznych plików, jednak nie chcialbym pokazywac ich nazw uzytkownikowi, chcialbym aby po wpisaniu np www.domena.com nie pokazalo sie juz nic wicej, zadne www.domena.com/onas.php itd... ma pozostac caly czas www.domena.com mam nadzieje ze nie zamieszalem zbytnio.... w jednym slowie - chcialbym aby w pasku adresu przegladarki pokazywal sie tylko adres folderu, ktory wpisal uzytkownik, nie zas nazwa folderu + nazwa pliku. z gory dzieki Ten post edytował pixsoul 13.01.2006, 15:37:59 -------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umieść wszystko w ramce.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma innej opcji ?
niezbyt by mi to pasowalo... -------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to poczytaj o przyjaznych urlach.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
a czy mozecie mnie jakos dokladniej naprowadzic ?
szukalem w google-ach ale nic nie znalazlem niestety co mi sie przyda myslalem ze mozna cos takiego ustawic w pliku .htaccess, ale moge byc w bledzie... -------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:52 |