![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
chciałem zapytać jak sobie radzicie z includowaniem gotowych skryptów. Mam stronę zrobioną o wybieranie oparte na switch - case. I jak includuje na moją stronę główną jakiś skrypt to jest ok, ale tylko do momentu gdy klikam na linki w tym skrypcie, bo wtedy wyskakują błędy , nie znajduje ścieżki itd. Bez includowania skrypt chodzi ok. Da się to jakoś rozwiązać ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem ze skrypt ktory includujesz masz w innym katalogu?
jak masz sciezki w tym skrypcie to musisz je pisac z poziomu pliku glownego w ktorym masz include('...'); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Pigula @ 2006-01-12 21:36:10) rozumiem ze skrypt ktory includujesz masz w innym katalogu? jak masz sciezki w tym skrypcie to musisz je pisac z poziomu pliku glownego w ktorym masz include('...'); tak w innym katalogu no tak, ale nie ma innego rozwiązania ? bo jak mam duży skrypt piłkarski to musze wszystkie liniki poprzerabiać ? to nie jest wykonalne - przynajmniej dla mnie ![]() a nie da się inaczej ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 17:33 |