![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki, pewnie prosty dla was problem. Mam w koszyku np. 3 produkty. Produkty te pamiętane są w tablicy. Chce zapisać je do tabeli zamowienia to zamiast zapisać idprod||idprod||idprod zapisuje mi Array||Array||Array, gdzie idprod - to numer produktu Skrypt który zapisuje produkty:
Ten post edytował jaros 12.01.2006, 01:07:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Pultusk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pytanie a ilu wymiarowa tablica jest $_SESSION['koszyk'] ?
![]() Powinna byc jednowymiarowa. |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jest to bablica asocjacyjna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ważne czy jest to tablica asocjacyjna wazne czy jest jednowymiarowa. Jesli tablica $_SESSION['koszyk'] jest wielowymiarowa to implode nie ma sensu.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
To ja to wykonać w przypadku tablicy wielowymiarowej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Pultusk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NP tak dla 2 wymierowej. Jezeli masz wiecej wymiarow tablicy to postepuj analogicznie ![]() pozdro. Ten post edytował R4v3N 13.01.2006, 08:47:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 01:09 |