![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm to gdzies bylo .. ale za chiny nie moge tego znalezc- pewnie zel szukam...
mam pliczek text.txt a w nim krawieckie tapicerskie montaz okien pogrzebowe itd itp to sa nazwy uslug ... ktore pozniej chcialbym wyciagnac do postaci kolumn i zeby nazwa kazda ktora sie wyciagnie , zeby sie podlinkowala .. mmh zamotalem to moze narysuje... po wyciagnieciu sie z pliku.... na stronie glownej musze miec linki do kategorii czyli wyciaga sie krawiecie -> a na stronie jest to juz jakos <a href="/krawieckie.php"><br> i tak przypuscmy sekwencja sie powtarza az wyciagnie sie jedno pod drugim tych uslug 20 i pozniej idzie nastepne 20 do innej kolumny obok : kolumna 1| kolumna 2 | kolumna 3 aaaa | ddd |ggg bbbb | eee |hhh cccc | ffff |iiii mhm tylko jak to zrobic... mhm a jak nazwa bedzie agencje ochrony w pliku textowym (text.txt) .... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
było na forum. Zarówno z ilością wierszy jak i z ilościa kolumn. Nie pamietam tytułów atków, ale wiem, że w obydwu pyska odzywałem.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 18:25 |