![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem polega na tym, ze strona nie chce sie odpalic, gdy wylacze "ob'y" to strona nie chce sie zaladowac do konca, nie konczy sie skrypt wykonywac - ciagle jest ladowanie strony i zadnego bajta nawet nie wysyla, tak jakby nie mogl pobrac calej strony curl'em - cos go blokowalo podczas wykonywania, a tym samym nie idzie dalej przez co nie moge zrobic nic dalej, prosze o pomoc jesli ktos uzywal curl'ow to bardzo bym prosil o sprawdzenie tej konkretnej strony, bo z innymi nie mam problemow, przegladarka otwiera ja bez wiekszych problemow. z gory dziekuje Ten post edytował atay 24.02.2006, 12:58:31 -------------------- atay
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ustawiłeś cookies ? manual na php net jest wystarczający, poprzeglądaj komentarze do funkcji...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie nie znalazlem za bardzo nic, co usprawniloby moja funkcje, odswieze topic, moze bedzie ktos kto bedzie w stanie mi pomoc, chcialbym to zrobic, a niestety nie chce dzialac :/
-------------------- atay
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 18:29 |