![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W explore'rze nie ma paska przeiwjania i niemożna obejrzeć calego forum.
Prosze ten bład naprawić. -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie jest...
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko pięknie pod FF, IE i Operą.
Sprawdź swój soft. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie rowniez wszystko ok, zarowno pod IE jak i FF oraz Opera.
Pokaz screena jak to u Ciebie wyglada bez tego paska, moze to pomoze rozwiazac problem. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Skąd: Żyrardów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to znaczy jest jeżeli się wchodzi bezpośrednio na adre forum.php.pl, lecz niema gdy się wejdzie z php.pl(wciśkając odnośnik do forum). Pewnie to problem z css'em.
Ten post edytował raf2001 10.01.2006, 16:52:32 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W chwili obecnej wortal działa w iframe, jest to związane z DNS'ami co nie jest przedmiotem tej dyskusji (bedzie to zmienione).
Prawdopodobni to jest problemem. Sprawdź forum nie wchodząc z wortalu. |
|
|
![]()
|
|
tak, nie wchodząc prze wortal zaczeło wszystko ladnie działać!
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Do czasu rozwiązania problemó z domeną, link w topie wortalu otwiera forum w nowym oknie.
Mam nadzieję, że jakoś nam to wybaczycie, ewentualnie będziecie korzystać z innych linków znajdujących się na stronie i kierujących do forum. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:38 |