![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
więc zrobilem sobie kodzik ktory by logował wiare na moją stronę, wszystkie dane są w tablicy ale jakoś niechce odczytywać tych danych...
loguj.php
i login.php
prubowalem już:
ale zwraca "array ( )" tu jest link do problemu: zobacz -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii 16 zmień warunek
if($_POST["username"] == $passwords[$_POST["password"]]) na if($_POST["password"] == $passwords[$_POST["username"]]) -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nie dało cały czas to samo...
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat !$_POST["password"]){ Gdzie w tablicy są hasła ![]() |
|
|
![]()
|
|
a jak to zrobić?
![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla tablicy z hasłami stosujesz nazwę $passwords a później odwołujesz się do $password[].
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
poprawilem ale wątpie czy w tym leży bląd.
Sprawdzilem cały czas ta sama sytułacja! -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, pokaż kod jak coś zmieniłeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno poprawiłeś jak trzeba?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jeśliby się nie dało gotowego kodu, nie wiem czy kolo by sobie poradził, jak nie wiedział w cale o czym mówimy
![]() |
|
|
![]()
|
|
nic...
nic sie nie zmieniło... -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Hmmmm poszukaj na forum za pomocą wyszukiwarki:
słowa kluczowe: logowanie POLECAM... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:45 |