![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie odnośnie funkcji setcookie... Otóż mam skrypt:
I wyskuje mi błąd: Parse error: parse error, unexpected T_IS_EQUAL, expecting ',' or ')' in /home/ Skrypt ma na zadaniu sprawdzić czy istnieje ciastko o treści "POL". Jeżeli tak to wyświetla "jężyk polski" w przeciwnym razie tworzy to ciastko... Mógłby ktoś mi pomóc z tym?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie THX!! A tego to nie wiedziałem, ze trzeba najpierw sprawdzac czy ciastko istnieje, a później sprawdzac jego zawartość... ALe w sumie to logiczne
![]() Jeszcze raz THX! -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:47 |