![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem
stosuje proste wywoływanie podstron za pomocą funkcji switch function linki() { switch($_GET['luzik']){ case 'moja': include('moja.tpl'); break; default: include('start.tpl'); } } mam index.php gdzie oczywiście funkcja linki jest wywołana adreskiki sobie biegajastandardowo ?luzik=moja no i tu zaczyna się mój problem ![]() dopóki linki są statyczne to znaczy takie zwykłe to po kliknięciu strona się przaładowuje i wyświetla odpowiednie rzeczy teraz chiałem sobie zrobić animowane menu we FLASHU i jak np coś sietam rozwija i zostaje wywałana funkcji to po przeaddowaniu flesh powraca do stanu z przed wywołania tzn poprostu zastosowania linków opartych na swich powoduje ze flash łąduje się od początku co by tu zrobić żeby tak nie było ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to tak bedzie bo to jest jak refresh strony(poorawcie mnie jesli sie myle) i flash wtedy zaczyna animacje od nowa. To nie da sie zmienic chyba zebys popracowal nad flashem i dopasowal aby przy kazdym refreshu strony nie ladowal animacji(tak mi sie wydaje ze mozna to zrobic)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no włąśnie to chyba muszę skczyć na forum o flashu raczej
![]() przepraszam moderatorów za zasmiecenie ale tak jakoś mi się na początku wydało ze tu może mi ktoś pomoże |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:03 |