![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
na ile wycenilibyscie swoja prace wlozona w katalog firm cos jak Panorama Firm? zarejestrowanie firmy: przez administratora, i przez sama firme edycja danych usuwanie danych podzial na kategorie dodawanie, edycja kategorii jakis system banerow na stronie zarzadzanie banerwmi przed admina mozna to wycenic rozsadnie bez zbednych komentarzy typu tyle co sredniej klasy auto 10 letnie? prosze tylko o powazne odpowiedzi. Ten post edytował AxZx 7.01.2006, 19:25:31 -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat x - cena za godziną pracy; y - ilość godzin pracy cena = x * y; ______________ Katalog stron, jeśli zawiera tyle co podałeś to bym wziął 500 - 1000 zł (tylko panel admina). Zależy od klienta i oczekiwań. System bannerowy? Po takim śmiesznym opisie ( "jakis system banerow" ) nic nie można powiedzieć. Cytat (...) prosze tylko o powazne odpowiedzi (...) To najpierw opisz swoje projekty poważnie. A nie rzuciłeś "dwa słowa" i zadowolony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem zadowolony
a co moze byc w systemie banerow? jakis to pewnie nie zbyt skomplikowany wyswietlenie banera, dodawanie, edycja, usuwanie przez admina, -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiscie bym wziol 2-3K.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie ja tyle wzialem z czystym sumieniem.
a pytanie czy treaz moge korzystac z juz napisanego kodu? bo kto mi zabroni ? ![]() -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zalezy czy przeniosles prawa autorskie na zleceniodawce (NIE), czy pracowales "u niego" (NIE) czy niezaleznie (TAK).
// IANAL (Nie jestem prawnikiem) Na podstawie: http://www.sitepoint.com/article/bulletpro...design-contract Ten post edytował dr_bonzo 8.01.2006, 20:29:09 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:26 |