![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zapytanie:
i wywala mi blad: Cytat Column count doesn't match value count at row 1 szukalem na forum i niemoge znalesc odpowiedzi nigdzie na moim serwerze dziala, ale wrzucam na inny i wlasnie taki blad :/ jak to mozna poprawic zeby dzialalo? ps. moja wersja na ktorej dziala to 3.23.49 a blad wywala na wersji 4.0.24 co robic ![]() Ten post edytował buffalo soldier 7.01.2006, 16:24:18 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ilosc danych podanych w klazuli values jest nierowna ilosc pol w samej tableli.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałeś? Taa pewnie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no faktycznie jest :/ niewiem jak ja szukalem
ale powiedzcie mi jak moge sprawdzic, jak wyglada struktura tabeli, skoro na serwerze niema phpmyadmin? ale nie wydaje mi sie zeby liczba pol sie nie zgadzala, bo kopiowalem baze, wiec samo by sie nie po zmienialo :/ Ten post edytował buffalo soldier 7.01.2006, 16:33:44 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taka uwage, ze jak robisz INSERT to wstawiaj definicje pol. Dojdzie Ci jedno pole, albo cos sie zmieni i bedzie sialo Ci bledami
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:31 |