![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki problem jestem na stronie, gzie jest guzik do wykonania pewnej operacji, guzik jest linkiem do pliku php, ktory wykonuje jedynie pewne operacje na bazie (ktore przebiegaja pomyslnie), a nastepnie wraca z powrotem na tą samą stronę, na którą przyszedł, czyli echo '<script language="javascript">'; echo "location = '".$HTTP_REFERER."'"; echo '</script>'; dodam, ze czasem mi wyswietla tą stronę, a czasem nie wyświetla (tzn wszystko białe - nic) szansa jest 50% na 50%, w pasku adresu zawsze jest prawidłowy adres strony, co znaczy, ze przekierowało prawidłowo, jednak nic nie wyswietla używam js ze wzgledu na duza ilosc includowanych plikow, gdzie w ktoryms przez przypadek moze byc wyswietlony jakis znak, co uniemozliwylo by uzycie instrukcji header, jednak nie wydaje mi sie aby to było powodem problemu... poza tym to nie jest wina $HTTP_REFERER, dla proby uzylem adres wpisany recznie i jest to samo Ten post edytował php programmer 6.01.2006, 11:28:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie powinno byc window.location ?
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:18 |