![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w php.ini ustawilem
extension_dir='x:\serwer\php\ext" oraz extension=php_sqlite.dll i wyskakuje mi blad przy uruchamianiu apacha 2 "php Startup: Unable to load dynamic library 'x:\serwer\php\ext\php_sqlite.dll' - Nie mozna odnalezc okreslonego modulu. " plik napewno jest w podanej sciezce juz kombinowalem z wpisami extension_dir='x:\serwer\php\ext\ extension_dir='x:/serwer/php/ext extension_dir='x:/serwer/php/ext/ extension_dir='x:/serwer/php -> extension=ext/php_sqlite.dll extension_dir='x:\serwer\php -> extension=ext\php_sqlite.dll ciagle bez skutku co robie zle? info o systemie WinXP , Apache2+PHP5 p.s. w httpd ustawilem SetEnv TMP c:\tmp -> obojetnie w ktorym miejscu wpisac ta linijke? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz najpierw załadować php_pdo.dll i php_pdo_sqlite.dll, a dopiero potem php_sqlite.dll.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Ozzy @ 2006-01-06 18:19:24) Musisz najpierw załadować php_pdo.dll i php_pdo_sqlite.dll, a dopiero potem php_sqlite.dll. czyli dodatkowo extension=php_pdo.dll extension=php_pdo_sqlite.dll ? zrobilem, nadal nie chce wczytywac, tym razem tych 3 plikow... co jest? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, nie wiem, być może ich tam nie ma czy coś
![]() U mnie ext dir: extension_dir = "D:\WebServer\php\ext" |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Ozzy @ 2006-01-06 20:36:36) Hmm, nie wiem, być może ich tam nie ma czy coś ![]() U mnie ext dir: extension_dir = "D:\WebServer\php\ext" php 5.1.1 |
|
|
![]()
|
|
extension=php_pdo.dll
extension=php_pdo_sqlite.dll przed extension=php_sqlite.dll |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:41 |