![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od blisko 3 lat jestem uzytkownikiem programu partnerskiego allegro i dotychczas bylem na zasadach wynagrodzenia 10gr za klik. Chcac niechca musialem zmienic program partnerski na nowy, co zrobilem bez wiekszego przekonania. Wyniki na poczatku mnie zaskoczyly, bo w moim przypadku okazuja sie byc lepsze 1,5k userow aktywanych 2k bez aktywacji kodu. Jednak zaczelo mnie zastanawiac spadek klikalnosci o bagatela 70-80%. Zaznaczam ze wszedzie pozmienialem banery na nowe i o tej samej tematyce, odwiedzalnosc serwisow nie zmienila sie a nawet wzrosla. Napisalem do nich, dostalem najdluzszego maila z wykretem jakiego widzialem w mojej historii w allegro w ktorym babka ladnie napisala ze powinno byc wrecz odwrotnie bo teraz zlizcany jest kazdy klik, ze nie maja w tym zadnego interesu zebym sprawdzil logi i napisal do dzialu techniczego bo ona nie wie(to tak w skrocie). Niom Ok, zapytalem sie dwoch znajomych o ich wyniki, z clikami, tez spadek zanotowali ogromne spadki. Mam 2k ludzi bez aktywacji, i czy bym uzywal programu czy nie w zasadzie codzinnie iles osob sie aktywuje i mi wplywaja pieniadze, takim sposobem allegro mogloby reklamowane na wielu serwisach miesiacami za friko bo dopiero w momencie kiedy zaczne konczyc sie liczba uzytkownikow bylaby mozliwosc zaobserwowaonia spadu dochodu. Tak ja mnie to bardzo boli, dla mnie to jest jawne oszustwo. Prosze o wasze opinie i spostrzezenia jesli jestescie zarejestrowani w programie allegro, jakie mieliscie kliki kiedys jakie teraz itd. PS. no i ten zabojczy CTR 0,3-0,6% a banerki umieszczone centralnie gdzie kiedys bylo nawet 3-4% CTR... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:53 |