Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Nowy program partnerski Allegro - czy oszukuja?, Male badnia nad nowym programem
cobong

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
od blisko 3 lat jestem uzytkownikiem programu partnerskiego allegro i dotychczas bylem na zasadach wynagrodzenia 10gr za klik. Chcac niechca musialem zmienic program partnerski na nowy, co zrobilem bez wiekszego przekonania. Wyniki na poczatku mnie zaskoczyly, bo w moim przypadku okazuja sie byc lepsze 1,5k userow aktywanych 2k bez aktywacji kodu. Jednak zaczelo mnie zastanawiac spadek klikalnosci o bagatela 70-80%. Zaznaczam ze wszedzie pozmienialem banery na nowe i o tej samej tematyce, odwiedzalnosc serwisow nie zmienila sie a nawet wzrosla. Napisalem do nich, dostalem najdluzszego maila z wykretem jakiego widzialem w mojej historii w allegro w ktorym babka ladnie napisala ze powinno byc wrecz odwrotnie bo teraz zlizcany jest kazdy klik, ze nie maja w tym zadnego interesu zebym sprawdzil logi i napisal do dzialu techniczego bo ona nie wie(to tak w skrocie). Niom Ok, zapytalem sie dwoch znajomych o ich wyniki, z clikami, tez spadek zanotowali ogromne spadki.

Mam 2k ludzi bez aktywacji, i czy bym uzywal programu czy nie w zasadzie codzinnie iles osob sie aktywuje i mi wplywaja pieniadze, takim sposobem allegro mogloby reklamowane na wielu serwisach miesiacami za friko bo dopiero w momencie kiedy zaczne konczyc sie liczba uzytkownikow bylaby mozliwosc zaobserwowaonia spadu dochodu. Tak ja mnie to bardzo boli, dla mnie to jest jawne oszustwo.

Prosze o wasze opinie i spostrzezenia jesli jestescie zarejestrowani w programie allegro, jakie mieliscie kliki kiedys jakie teraz itd.

PS. no i ten zabojczy CTR 0,3-0,6% a banerki umieszczone centralnie gdzie kiedys bylo nawet 3-4% CTR...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:53