![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam dwie tabele na stronie, w jedej chciałabym mieć menu a w drugiej wyświetlałaby się poszczególne strony. Wstawiam w tabele menu include("skrypt_menu.php") a w tabelę wyświetlania include ("skrypt_strona.php"). Bardzo prosze o pomoc jak powinny wyglądać te skrypty,aby po naciśnięciu np. kontakt w menu odpowieni skrypt w kontakt.php wyświetlał się w tabeli wyświetlania. Wiem, że powiecie, że to banalnie proste, ale niestety nie umiem sobie z tym poradzić ![]() Z góry dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było wiele, wiele razy...
Wtedy linki mają postać index.php?strona=kontakt -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kobieta która programuje! ożeń się ze mną a wprowadzę Cię w tajniki obiektowe php, stworzę dla Ciebie abstrakcję do bazy danych a Twoja warstwa widoku będzie rozciągać się po horyzont!
![]() ![]() na początek musisz mieć jedak plik index.php który będzie scalał resztę:
w pliku skrypt_menu.php mają być linki
natomiast skrypt_strona.php powinen zawierać funkcję sterującą wyświetlaniem plików:
czek dizz aut a jak będziesz miała jakieś problemy to pisz ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Proponuje użyć wyszukiwarki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciesze się, że nie usłyszałam: Kobiety też chą programować, dlatego kupujemy im pralki
![]() Ten post edytował asiaaa 4.01.2006, 20:44:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:15 |