|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Poszukuje jakiegos CMSa lub systemu portalowego który posaiadałby nastepujace komponenty.
-> możliwość zakładania dla każdego uzytkonika swojego bloga -> zakładanie galerii dla grupy uzytkowników -> kazdy uzytkownik może mieć oddzielne uprawnienia dla odpowednich stron(komponentów) -> może ale nie konecznie zintegorwane forum Tylko prosiłbym nie rzucać mi linków typu http://www.opensourcecms.com/, żebym sobie przeszukał, a podawanie konkretnych skryptów/nazw/linków edit: wkradł sie ort, ale poprawiłem Ten post edytował Siner 3.01.2006, 23:21:20 -------------------- |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%)
|
Hi!
Nigdy nie widziałem... Jedynym możliwym sposobem jest poszukanie pojedynczych skryptów (blog, galeria itd...) a później stworzenie jakiegoś (CMS?) systemu portalowego który zarządzał by tym Pzdr. -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
Zdecydowanie najlepszym rozwiazaniem jest zakupienie CMSa, ktory zostanie przygotowany pod nasze zyczenia.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:51 |