![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
layout
Prosze o ocene tego layoutu, co by tutaj jeszcze poporawić co zmenic, co jest OK. Z góry dzięki za opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawic:
logo 1. ten stadion mi sie nie podoba...moze dlatego ze trybuny sa puste ? 2. ta fotka z frankowskim tez mi nie pasuje menu 1. jak dla mnie to te paski gdzie jest napisane 'mundial' 'subskrypcja' ipt sa za duze...zmniejsz je. stopka 1. za duza jak dla mnie -------------------- Symbolika
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu poziome:
- troche za czytelny tekst - usunal bym cienie z tego samego powodu Menu pionowe: - za maly kontrast miedzy szarym tekstem a bialym tlem Stopka - j.w. -- za wysoka Newsy + widac od razu gdzie sie konczy, gdzie zaczyna, jak dotrzec do calej jego tresci + latwpo znalec info o autorze dacie itd. - za maly kontrast miedzy szarym tekstem a szarym tlem w stopce newsa No i - ten "konakt" w stopce ![]() Ten post edytował dr_bonzo 3.01.2006, 19:12:17 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:53 |