![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Skąd: Krosno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie i prosbe
![]() z gory thx! ps. nie wiedzialem gdzie utworzyc ten temat ![]() ![]() -------------------- just Xinn.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja myslalem, ze na wersji php pod win go nie trzeba instalowac bo jest wbudowany (jak wszystko) i wystarczy odkomentowac extension=php_curl.dll?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Skąd: Krosno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze? nie mialem o tym zielonego pojecia
![]() ![]() ![]() -------------------- just Xinn.
|
|
|
![]()
|
|
hehe.. myslalem ze bedzie tak prosto :/ a nie jest... wywala blad o takiej tresci:
Cytat Unable to load dynamic library './php_curl.dll' - Nie można odnaleźć określonego modułu.
Co teraz? ![]() Jakies pomysly? ![]() -------------------- just Xinn.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj znalaleźć linijke cos w rodzaju
Kod extension_dir=c:/os/tam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
może tego dll'a wrzucić do c:/windows/system ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
pewnie wystarczyłoby zajżenie do manuala, ale po co ktos poświęcałby czas na takie drobiazgi...
Cytat Note to Win32 Users: In order to enable this module on a Windows environment, you must copy libeay32.dll and ssleay32.dll from the DLL folder of the php/Win32 binary package to the SYSTEM32 folder of your windows machine. (Ex: C:WINNTSYSTEM32 or C:WINDOWSSYSTEM32)
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Byłem blisko
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no tak... niby wszystko ok ale.. skrypt nadal nie dziala :<
[w instrukcji do skryptu pisza aby sciagnac najnowsza wersje cUrla z curl.haxx.se i zainstalowac na serverze] moze mi powiecie jak te najnowsza wersje curlka zainstalowac? ![]() bede wdzieczny.. bo nie za bardzo wiem (dokumenctacja: http://curl.haxx.se/docs/install.html ale i tak za bardzo nie wiem o co chodzi :/] -------------------- just Xinn.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze ktos przedstawi schemat instalacji curl'a na zwyklym WinXP i krasnalu, na pewno ulatwiloby to zycie nie jednemu czlowiekowi.
PS. sorrki za odswierzenie topicku. Ten post edytował no_face 23.01.2006, 17:36:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 11:46 |