![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oferta nr 1):
Witam, mam na imie Rafal jestem CL-em klanu tC, administratorem dwoch duzych serwerow provider oraz koba - statystyki mogą Panstwo zobaczyc na www.wolfet.info ktora jest rowniez moja strona klanowa. Posiadam bardzo duze, rozbudowane forum dot. Enemy Territory - www.et.daj.pl - teraz jest aktualnie wyglad Świąteczny.. ale na codzien ma wyglad promujacy tą wspanialą gre.. ![]() Pisze do Panstwa w sprawie sponsoringu, 2 firmy nie zawiodly sie na nas, provider jest na ok 90 miejscu na Świecie pod wzgledem ogladalnosci, a Koba jest pro serwerem z konfingami clanbase oraz pifpaf tylko i wylacznie dla graczy chcacych sprawdzic sie =] Chcialbym abyscie Panstwo zasponsorowali nam serwer ok 16 slotowy (niewielkie koszta jak na tak dobrze zorganizowana firme) - Publiczny chyba, ze chcecie wiecej dolozyc.. ja bym z mila checia wypromowal go ale w zamian chcialbym miec do niego dostep i administracje, abym wiedzial ,ze nikt mi go nie odbierze po tym jak rozreklamuje i wypromuje go. Serwer bedzie wykorzystywany rowniez do rozgrywek klanowych, beda na nim wgrane konfingi ligowe jak i zwykle konfingi dla FFA Public. Jak Panstwo wejda na www.et.daj.pl / www.wolfet.info zauwaza, ze jest duzy ruch, sam to wszystko osiagnalem ciezka praca.. Proponuje zarejestrowac sie na forum bo aby zobaczyc liste tematow, i boardow et trzeba byc zalogowanym. Forum ostatnio bije ogladalnoscią glowna strone o ET enemyterritory.pl ![]() PS. W nazwie serwera bylo by sponsoring "Biall" moj klan moze w ramach sponsoringu przez Panstwa firme miec nazwy "biall`xywka_jakas" jezeli gralibysmy w jakis turniejach. Nasza strona klanowa: www.wolfet.info - Wszystko umiescilbym i rozreklamowal na moim forum dot. Enemy Territory - www.et.daj.pl prosze sie zarejestrowac bo tylko tak mozna przegladac wiadomosci, tematy.. Jestesmy jednym z najwiekszych for w Polsce dot. tej slawnej gry.. Oferta nr 2): Szukamy sponsorów serwera + myszki i podkladki firmowe Argmumenty: + dobry mlody rozwijajacy sie klan, + wypromowalibyśmy Panstwa na naszych stronach www.wolfet.info (strona klanowa) oraz www.et.daj.pl (Forum o Enemy Territory jedno z wiekszych w Polsce) + mamy juz dosyć znane 2 serwery 30 slotowy i 14 slotowy. + Zostaną Państwo wpisani w sponsoring na bannerach reklamowych naszych serwerów do ET + Zmienilibyśmy nazwe klanu na logo i nazwe naszego sponsora.. np: firma_naszego_sponsora`StrzelecPL Kontakt: fakt@bron.pl Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby Pozdrawiam R. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
serwery WWW -> Poszukuje
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mamy tutaj coś takiego jak Regulamin. Jesteś nowy, więc Twoim obowiązkiem jest zapoznać się z nim a następnie przestrzegać go.
Złamałeś regulamin umieszczając dwa razy ten sam post. Niech to się wiecej nie powtórzy. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo przepraszam..
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 17:27 |