![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nieaktualne
Ten post edytował woqlski 14.01.2008, 18:48:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mniej szarości.
XHTML (div'y, nie tabelki). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim zmien favicone
![]() poza tym wiecej grafiki, bardziej orginalny układ ;] moze [menu] [menu] [text] ? Napis w logo umieść nad domkami i zrób menu po prawej jak np na allegro onecie itp. Top bedzie lepiej wyglądał... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mniej białosci
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klikam sobie na testy egzaminacyjne, nie wpisując hasła i loginu klikam na start i wyskakuje mi błąd na szarym tle, potem muszę kliknąć wstecz by powórcić na strone. Sugerje zmienić sposób powiadamiania o błędach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W nieruchomosciach standarem mozna by rzecz jest wyszukiwarka na glownej stronie. Czyli wyrzucamy katalog nieruchomosci i wstawiamy wyszukiwarke odrazu.. brak mozliwosci wyszukiwania po cenie m^2. Caly design tak naprawde jest do wymiany, cos bardzeij graficznego . Ogolnie najlatwiej zrobic tak, ze zglaszasz sie do jakies firmy/osoby, pokazujesz im z 6 stron, ktore Ci sie podobaja i oni Ci projektuja wyglad.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:27 |