![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić 3 pola select zależne kolejno od siebie pobierające dane z 3 róznych tabel. Próbowałe przerobić takie coś z web.reportera.pl gdzie jest przykład na 2 selectach ale mi nie wyszło. W necie znalazłem przykłady ale oparte tylko o jave i bez danych pobieranych z tabel i nie wiedziałem jak się do tego zabrać bo cienki jestem z javy.
--- edit: Przenoszę na JavaScript... ~crash |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja myślałem że to jest forum php. Jak chcesz żeby pola były zależne od siebie dynamicznie bez ponownego wczytywania strony to tego nie zrobisz w php.
Panie, takie rzeczy to tylko w Javie ![]() -------------------- by mastermid
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mastermid @ 2006-01-01 20:23:02) Panie, takie rzeczy to tylko w Javie ![]() nie w javie tylko w javascript, jest różnica. php też trzeba użyć ale ma to mniejszy wkład niż javascript. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż przykład z web.reporter.pl bo nie mam zamiaru go, a reszcie napewno pomogłoby to ci pomóc
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:21 |