![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko luz ladnie wyglada, ale nie wiem jak do tego zrobic formularz.
i co zrobic na stronkach do ktorych daje to dostep, zeby dostep do nich byl blokowany zanim ktos wpisze kod. zero pomyslu ![]() moze ktos jakis ma?
Tabelka w bazie wyglada tak: Kod CREATE TABLE `codes` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment, `code` varchar(8) NOT NULL default '', `status` varchar(25) NOT NULL default 'active', `expired` varchar(255) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1; Ten post edytował timmy 30.12.2005, 18:44:43 |
|
|
-tomek_p- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie wiem czy dobrze pisze, ale wystarczy formularz z textfield i przyciskiem wyslij akcje ustawiasz na plik w ktorym jest ten kod ktory tam wrzuciles
A w plikach do ktorych chcesz miec dostep po zalogowaniu wrzucasz na poczatku. i chyba tyle. Ale dopiero sie ucze php wiec moze byc zle. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie zabrzmialo to co kolega napisale, ale nadal nie wiem jak to zrobic, formularz jakis jeszcze zrobie, luz, pole textarea tez, wyslij takze, action na to ustawie i tak czy tak nei chce mnie to chodzic.
Moze ktos to wyjasnic Help me :roll2: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz TU
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:39 |