![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
mam głośniki 5.1 i karte zintegrowana 6-cio kanalowa. nie dzialaja one jednak po podpieciu, choc sa one dpbrze podpiete. dzialaja tylko dwie satelity i subwoofer. Co może być przyczyną takich cudów? Macie jakies propozycje? Głośniki to Creative Inspire p5800. Cartman. -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak jest z zintegrowana karta graficzna ale u mnie na sound blaster 24bit! w Sound Mixer klikasz EAX Advanced HD i zakladke CMSS 3D i tu to aktywujesz... w zintegrowanych powinno byc podobnie...
poprostu dzwiek ktory odtwarzasz jest stereo i standardowo dziala na 2 glosnikach... odpal jakas nowsza gre i beda dzialac wszystkie pozdro :] ps witem po przerwie wszystkich ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Sciagni winampa najwnoszego i kmin dopuki nie bedzie slychac na wszytkich
![]() Musisz albo przestawci z ze uzywasz 5.1 nie stereo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Winampie we wtyczce DirectSound zaznacz "Allow Hardware cośtam". Restart Winampa i powinno iść na 5.1. U mnie idzie. Tak samo w grach. Szukaj opcji "Hardware Sound" czy podobnych. Jest tak np. w Battlefield1942.
EDIT: Winamp - Ctrl+P (Options -> Preferences), Plug-ins, Output, DirectSound Config, Allow Hardware Acceleration. Ten post edytował cadavre 31.12.2005, 00:00:49 -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:27 |