![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt i jak zawsze odpalego np. wpisze w logen = jeden i zapis = dwa To mi w pliku tekstowym "news.txt" wpisuje takie cos Cytat <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b>jeden</b><br>dwa<br>---------------------------------------------------------------------------------<br> podwaja mi to ;/ i nie wiem co jest zle w kodzie a i jeszcze wytlumacze ze w kodzie o to chodzi zeby wczytywal to co jest w pliku i pozniej to co tam jest na koniec wstawial Ten post edytował sentes 30.12.2005, 12:11:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli odpalamy najpierw taki skrypt jak podales to w pliku jest cos takiego:
Cytat daTextBox= <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> i to sie zgadaz bo zmienne $logen i $zapis są puste. nastepnie dodajemy wstawiamy jakies wartosci tych zmiennych:
i w pliku mamy cos takiego: Cytat daTextBox= <b>jeden</b><br>dwa<br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> czyli tak jak powinno byc najpierw masz nowy tekst pozniej wczytany, chyba o to Ci chodzilo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzilo mi o to ze po odpalnieu skryptu dodaje mi ciagle te gowno ;]
Cytat <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> czyli np. odpalimy skrypt 3 razy z takimi samymi wartosciami to w pliku tektowym bylo by takie cos Cytat <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b>jeden</b><br>dwa<br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b>jeden</b><br>dwa<br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> <b>jeden</b><br>dwa<br>---------------------------------------------------------------------------------<br> czyli w skrocie mowiac nie chce zeby w pliku tekstowym dodawalo sie to i nie wiem czemu sie dodaje Cytat <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tylko ja czy ktoś jeszcze nie wie co ma być zapisywane w tym pliku
![]() ![]() Kod <b></b><br><br>---------------------------------------------------------------------------------<br> Bo napisałeś przecież:
Wieć ci sie to dodaje. jak niechcesz tego mieć to wywal to. I zamień na np takie coś:
A tak przy okazji. Po co na początku zamieniasz to "daTextBox=" na spacje ![]() Ten post edytował Upachi 1.01.2006, 18:59:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:07 |