![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie tabelkę z TR'ami:
W CSSie mam: Kod tr:hover {background-color:orange;} I wszystko ładnie, ale tylko dla TD'eków, które nie mają przypisanego wcześniej koloru tła (w <td bgcolor="">). Jak zrobić, aby po najechaniu podświetlał się cały wiersz na wskazany kolor, a po zjechaniu myszki z wiersza pokazywały się poprzednie zdefiniowane kolory tła? -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2004 Skąd: N 50°03 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np tak:
-------------------- WARSZTAT: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.10 | MySQL 4.1 | PHPEd 4.0 or Pajączek 5.4.0 NxG | P4 2GHz | VIA P4PB400-FL | 1024MB DDR333
PROJEKTY |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak to działa.
![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeści css nie pomaga to moze napisz skrypt w JavaScript ;] ... tylko wtedy bedzie więcej zabawy
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Korzystałem ze wskazówek i skrpytów w artykule na ten temat w serwisie js.webhelp.pl . Jednak również i tam nic nie ma o wcześniej zdefiniowanym kolorze. :/
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:03 |