![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
to jest caly plik logowania usera. Wszytsko pieknie hula, z wyjatkiem ostatniego if'a czyli "funkcji" zapamietaj. Polega to na tym, ze jesli jest user zalogowany, a nie ma ciasteczka, to wyswietla sie link (poczatek w/w kodu), gdzie mozna sobie kliknac odniechcenia ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie przy takim kodzie na końcu
Wyświetla błąd Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\apache\httpd\html\dev\logowanie.php:10) in c:\usr\apache\httpd\html\dev\logowanie.php on line 166 Co za tym idzie nie tworzy mi ciastka. Ustaw na początku skryptu ob_start(); Dodam jeszcze, że ten błąd się przewija na forum setki razy, nie lepiej było by najpierw poszukać niż pisać znowu to samo chyba że nie zrozumiałem Twojego problemu ? ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
funkcje ob_start() i end_ob_fusch(), mam dodane, tylko w pliku index.php, a w/w plik jest wlasnie do niego inckudowany. Problem jest wiec nie w tym ...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to za funkcja end_ob_fusch ?
jestes pewien, ze w tym index'ie ob_start() jest na samym poczatku? tzn. ze przed tym nie jest NIC wysylane? na samym koncu polecalbym natomiast ob_end_flush zamiast tajemniczej end_ob_fusch (to pewnie cos z php6) |
|
|
![]()
|
|
tak na samym poczatku jest ob_start, i na samym koncy ob_end_flusch (literowki przy nazwie wyzej popelnilem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
a co ma tamten temat do tego
![]() tam usuwam ciastko, tu chce je tworzyc. Usuwanie sie uaktywania przy $_GET[mode] == usun, a ja ja wysylam na zapamietaj ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:44 |