![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.cffp.boo.pl
Prosze o oceny dotyczace grafiki. Swego czasu byl to xhtml strict, nie wiem co z tego jest teraz, po dodaniu flasha ![]() Bylbym tez wdzieczny za informacje jak dziala pod opera (bo nie mam zainstalowanej) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajna podoba mi się
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może z początku mało czytelne, ale wporządku!
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Źle się czyta biały tekst na czarnym tle
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche dziwna strona
tresci sa w innym jezyku niz rozne informacje na stronie np Dodał, albo 25 grudnia... to tak ma byc czy to tylko faza rozwojowa? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Treść to lorem ipsum na razie. Gdy strona ruszy wszystko będzie już po polsku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
we flashak zrob jakis preloader zeby bylo wiadomo ze cos tam powinno sie pojawic, bo troche pusta strona jak wchodze.
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche duzy kontrast bialej czcionki z tlem, razi w oczy, poza tym ok.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajna ale za czarna...
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysl nad odwoceniem kolorow
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hehe... ostatnio zaczynam miec watpliwosci, czy wszystko w porzadku z moim wzrokiem, bo dla wszystkich to tlo jest czarne, a dla mnie brazowe
![]() W kazdym razie zamierzam je tak czy siak rozjasnic, zeby nie bylo takich watpliwosci ![]() Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktos wie jak zrobic DOBRZE DZIALAJACY preloader we flashu? Pytam bo nie jestem ekspertem, a moje preloadery dzialaja dosc dziwnie... Z tego co zaobserwowalem, to albo wogole sie nie pojawiaja, albo stoja ciagle w jednym miejscu. Sa zrobione tak: Kod // klatka 1 to ujecie z paskiem // klatka 10 to ujecie z wlasciwym filmem // pasek ladowania nazywa sie "pasek if(_root.getBytesLoaded < _root.getBytesTotal){ _root.pasek._xscale = ((_root.getBytesLoaded / _root.getBytesTotal) * 200); } else{ gotoAndPlay(10); } Wie ktoś dlaczego to tak kiepsko działa? I jak zrobić to dobrze? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 20:42 |