![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam fachowców..
Oto moj problem, bardzo bede wdzieczny za pomoc: Mam ok 1000 plikow o roznych nazwach czesc z nich jest nazwana tak: np. "Widok Gorny 1.jpg", "Widok Lewy.jpg" (ze spacjami w srodku nazwy). Wszystkie nazwy plików (bez rozszezenia .jpg) mam w bazie danych chcialbym wyswietlic najpierw nazwe a potem zdjęcie. Problem polega na tym ze podczas wyswietlania wyswietla mi dobrze nazwe ale pliku nie wyswietla. Sciezke pliku (sprawdzona we wlasciwoasciach) jpg ucina na pierwszej spacji (tz. "widok" bez " Gorny.jpg") Prosze o pomoc bo nie wiem jak zrobic wyswietlanie plików bym nie musiał zmianiac w kazdym pliku nazwy bo pliki są uzywane tez do innych celow wiece nie moge. Oto w skrocie kod ktory uzylem:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe faktycznie dziala- jestes wielki:D. Tzn. dawalem wczesniej podwojny cudzysłow ale mi wywalal bład bo wczesniej go juz uzylem, ale z pojedynczym smiga jak nalezy:D nie sadzilem ze przez to sie moze rozsypac:) hehe super wielkie dzieki
post zamkniety:D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 19:50 |