![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No otoz mam problem z wysylaniem maila w postaci HTMLowskiej - moze byc to spowodowane jakimis restrykcjami ktore ma nalozone konkretny serwer, czy to powinno dzialac wszedzie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie czy twoj skrypt jest ok. Czy serwer na ktorym masz strone obsluguje funcje mail.Ponizej czesc mojego skrytpu z mojej strony
$adres_komp = ("$REMOTE_ADDR"); $temat="kontakt ze mna $imie_nazwisko"; $mailto="twojadres@mail.pl"; $headers = "MIME-Version: 1.0rn"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1rn"; $headers .= "From: wwwrn"; $mailbody="-----------------<br><p>Wiadomosc od : $imie_nazwisko<br><p>Adres email : $t_email <a href='mailto:$t_email'>odpisz</a><br><p>Wiadomosc : $wiadomosc<br>-----------------<br>Wpis z kompa : $adres_komp"; mail($mailto,$temat,$mailbody,$headers); 8O |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cholera, nie mam pojecia dlaczego wtedy mi nie dzialalo (trzaskalem z tutoriali, MANUALA i nic) a to zadzialalo... no po prostu ZONK, ale thx koles - masz u mnie browca
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale thx koles - masz u mnie browca
![]() ![]() co to za piwo co nie ma w nim alkoholu? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
XX Wiek - takie czasy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Aha jeszcze jedno pytanie - jak wysylam maila, nie daje w naglowku gdzie ma wracac blednego maila to wraca on do admina serwera tak? No a jak wpisze return-patch "moj@mail.pl", to czy w przypadku jak mail nie istnieje, albo adres jest bledny wroci sie TYLKO do mnie, czy do mnie I jakas kopia do admina? Chodzi mi po prostu o to, ze jak wysylam sporo maili i powiedzmy 150 adresow juz nie ma, lub sa bledne, zeby nie zasmiecac adminowi skrzynki... Please Help meeee
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat I jakas kopia do admina?
... Please Help meeee ![]() ZAWSZE tez jakas kopia do admina ![]() |
|
|
![]()
|
|
gramatycznie to moze nie bylo ale ....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat I jakas kopia do admina?
... Please Help meeee ![]() ZAWSZE tez jakas kopia do admina ![]() na malych i nie profesionalnie prowadzonych serwerach to tak.. ....po to daje sie returnPath zeby skrzynki serwera nie zasmiecac :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 03:14 |