![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję osoby, która pomoże mi dokończyć i rozwijać aplikacje internetową dla mojego klienta. Aplikacja się rozrosła a ja nie mam ostatnio czasu.
Wymagania: - php (w stopniu naprawdę dobrym) - mysql - javascript - angielski ( wystarczający do rozumienia dokumentacji technicznej od klienta) Praca zdalna, ale preferowana osoba z okolic Warszawy. Rozliczenie godzinowe. Praca na umowę zlecenie/o dzieło/fakturę. Wysokość wynagrodzenia do ustalenia. Czas pracy nienormowany. Pierwszy etap w styczniu szacuję na około 80 godzin pracy. Potem mam nadzieję rozwój tego programu. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie: - linków do swoich ciekawszych projektów - kilka słów o sobie (wiek, wykształcenie, miejsce zamieszkania, umiejętności w programowaniu i doświadczenie) michals@s-net.pl Bedę chciał obejrzeć kod przykładowych aplikacji napisanych przez osoby zaintreresowane. Ten post edytował mikell 5.01.2006, 13:42:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:10 |