![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 5h nauki totalnie od zera i kompletnie samemu wymajstrowalem cus takiego.
Prosze o opinie. Jest to tylko wyglad stron glownej, ktory moze ulec jeszcze malym zmianom. http://www.marlonk.netstrefa.com.pl/Symbole jakz zwykle prosze o konkrety... -------------------- Symbolika
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- zbyt wąskie
Nawet fajne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I to robiłeś po 5-letniej nauce?
![]() Dostosuj do 1024px, bo już nikt mnie nie używa, a przeczytać nic nie mogę bo takie małe. -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat I to robiłeś po 5-letniej nauce? heh Cytat Po 5h nauki ja mam 1024px i widze...wszyscy inni tez jakos daja rade...ale faktycznie zastanawiam sie nad lekkim powiekszeniem. Ten post edytował marlonk 23.12.2005, 22:23:33 -------------------- Symbolika
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Lewe menu zbyt odsunięte od środka strony, ewentualnie dodać jakieś odzielenie, linię etc. trochę za mała czcionka pod Operą pod wciśnięciu plusa jest lepiej. Kojarzy mi się bardzo z wyglądem jakiegoś bloga. Ogólnie całkiem nice ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 5 minutach:
';o to są linki' (to na gorze pod obrazkiem) poza tym za male, obrazek daje po oczach jak chce sie tekst przeczytac |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko 8/10
ładne i nie skomplikowane! -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coraz więcej ładnego XHTML widzę - ekstra :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ladna stronka szczegolnie top mi sie podoba. widze ze jeszcze nie wszystkie linki dzialaja ale rozumiem ze te 5 godzin to jeszcze nie koniec
![]() jedyne zastrzezenie to wielkosc. wszystko powieksz o 10%-15% i bedzie dobrze. bo strona wprawdzie jest czytelna ale troche oczy sie mecza przy takich wielkosciach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 13:27 |